Trei angajaţi ai Ministerului Sănătăţii, infectaţi cu coronavirus. Măsuri DRASTICE şi interdicţii
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Încă un angajat al Ministerului Sănătăţii a fost confirmat cu COVID-19, numărul infectaţilor ajungând la 3. 

"În cadrul anchetei epidemiologice demarată în cadrul Ministerului Sănătății, încă o persoană din cadrul aceluiași departament a fost depistată cu COVID -19 in urma testelor RT PCR efectuate, numărul celor depistați pozitiv ridicându - se la 3.  Angajatul MS depistat pozitiv este simptomatic, se află în zolare și va fi internat într-o unitate sanitară de boli infecțioase.

În acest context, astăzi a fost realizată dezinfectarea spațiilor din zona unde se află departamentul in care isi desfășoară activitatea persoanele depistate pozitiv. ", a transmis Ministerul printr-un comunicat de presă. 

Măsuri DRASTICE luate de MS



"Începând de mâine, in cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate o serie de măsuri suplimentare. Astfel, se va interzice total accesul vizitatorilor. De asemenea, instituția va funcționa în condiții speciale, în care jumătate de personal va fi prezent fizic în instituție, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în regim de telemuncă. Toate spațiile MS vor fi supuse procesului de dezinfecție/ nebulizare. Procesul de testare al angajaților continuă, conform normelor.", a mai transmis Ministerul Sănătăţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel