Trei măicuțe, apel în pandemie: Vă implorăm, dragi credincioși, să faceți acest lucru! FOTO
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Trei măicuțe din România au în continuare nevoie de ajutorul nostru pentru a duce la bun sfârșit o misiune nobilă.

După câteva luni de pandemie, am contactat-o din nou pe Maica stareță Veniamina Badea de la Schitul Sfântul Apostol și Evanghelist Matei, comuna Mircea Voda Gară, județul Constanța, pentru a afla cum se descurcă în cadrul celor două proiecte de suflet pe care le-a început. Este vorba despre ridicarea unei biserici și continuarea ajutorului filantropic oferit unor vârstnici, dar și unor orfani.

'Ne zbatem să ducem la bun sfârșit lucrarea Domnului. Nu este ușor deloc, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu și al îngerilor Săi pământeni lucrurile se desfășoară în condiții normale. Sper ca într-o săptămâna să reușim să începem zidirea cărămizii la Schit. Vă voi ține la curent cu facturile ce le vom primi de la firmele de construcții pentru a avea încredere că banii dvs. vor fi cheltuiți în mod sincer pentru cele două proiecte de suflet! Vă implorăm, dragi credincioși, în numele Domnului Dumnezeu să ne sprijiniți financiar, după puterea și sufletul dvs., pentru a oferi copiilor o viața decentă și o Biserică cu hramul Sfântului Evanghelist Matei și a Sfântului Ierarh Dionisie Erhan. Suntem un Schit înființat recent, având doar o casă a chiliilor, unde locuim 3 măicuțe, 4 copii orfani și 4 vârstnici fără adăpost.' a spus maica stareță.

'Sfântul Apostol și Evanghelist Matei are mulți credincioși care îl iubesc și se zbat în lucrarea faptelor bune pentru suflet. Din acest motiv, cred din tot sufletul că însuși Sfântul Apostol și Evanghelist Matei vine să ne ajute la ridicarea primei Biserici din România, care îi poartă numele și dragostea evanghelică în Schitul sau cel Sfânt. Vă mulțumesc mult pentru ajutor! Mare este Dumnezeu și mari sunt minunile Sale. '  a transmis Maica stareță Veniamina Badea de la Schitul Sfântul Apostol și Evanghelist Matei, comuna Mircea Voda Gară, județul Constanța, pentru DC News.

Cont bancar: RO10RNCB0118162371720001. BCR


Schitul Sfântul Apostol și Evanghelist Matei, Comuna Mircea Vodă gară, Județul CONSTANȚA

2. -imagine fara descriere- (caz-social-constanta-4_92722200.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel