Trei persoane, rănite după ce au intrat cu maşina într-un şanţ de pe DN 7, la Călimăneşti, Vâlcea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Trei persoane au fost rănite, luni seara, după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un şanţ de pe DN 7, la intrarea în staţiunea Călimăneşti dinspre Râmnicu Vâlcea, pentru scoaterea a două dintre ele fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

'Intervenim cu un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă. Sosit la faţa locului, echipajul de descarcerare a găsit două persoane încarcerate şi una care a ieşit din autoturism. Ambele victime încarcerate, două femei, au fost extrase din maşină conştiente şi predate echipajelor SAJ Vâlcea. Şi cea de-a treia victimă a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Din primele date ale poliţiştilor se pare că maşina în care se aflau cele trei victime a ajuns în şanţ după ce şoferul ar fi frânat brusc ca să evite impactul cu un autoturism ce venea din sens opus, care se angajase într-o depăşire şi a fost lovit din spate de un autotren, fiind proiectat în afara părţii carosabile. În zonă s-a circulat alternativ mai bine de o jumătate de oră, traficul fiind dirijat de agenţii de poliţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel