Trei persoane, reţinute pentru trafic de droguri
Data publicării:
Autor: Raluca Tindeche
WhatsApp
Trei persoane au fost reţinute după ce au fost prinse în flagrant cu un colet care conţinea droguri.  

Trei persoane din judeţul Galaţi au fost reţinute după ce au fost prinse în flagrant cu un colet care conţinea droguri primite din Spania, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Potrivit sursei citate, procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galaţi au stabilit că, joi, inculpaţii au fost implicaţi în activităţi de preluare, deţinere şi transport al unor cantităţi de droguri de risc şi de mare risc expediate prin colet din Spania, pachetul fiind ridicat din municipiul Galaţi.

Drogurile urmau să fie comercializate pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila. În acest context, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat, joi, o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor după ce au preluat, au deţinut şi au transportat, fără drept, un colet provenind din Spania ce conţinea cantitatea de aproximativ 900 de grame de cannabis, 670 de grame de haşiş şi aproximativ 20 de grame de cocaină.

Trei persoane au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la trafic de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc, acestea urmând a fi prezentate Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel