Trimiţi prea multe mesaje? Facebook INTERVINE
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook a decis să intervină în cazul utilizatorilor care trimit prea multe mesaje. 

Facebook aduce o nouă schimbare pentru utilizatorii care folosesc Messenger. Este vorba despre limitarea redirecționării unui mesaj, din dorința de a stopa dezinformarea. Astfel, reprezentanții Facebook își doresc să combată informațiile false apărute pe rețeaua socială, motiv pentru care utilizatorii pot transmite acum un mesaj de maximum cinci ori. Această schimbare vine din dorința de a reduce campaniile de dezinformare, care s-au intensificat în ultima perioadă, având în vedere că Statele Unite ale Americii se pregătesc să-și aleagă președintele.

De asemenea, în cazul în care un utilizator este avertizat cu privire la transmiterea excesivă de mesaje ori trimiterea lor prea repede, acesta riscă să-i fie restricționat dreptul de a comunica pe Messenger.

”Facebook Messenger este o modalitae de comunicare privată. Vrem să ne asigurăm că aceasta rămâne privată, e o prioritate foarte importantă pentru noi”, a declarat vicepreședintele Facebook Messenger, Stan Chudnovsky, la summit-ul virtual TechCrunch Disrupt 2020, ce a avut loc zilele trecute, conform digi-world.tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel