Trucul ce vă ajută să reduceți timpul petrecut pe telefon. Încercați asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Dacă vă doriți să petreceți mai puțin timp în fața telefonului atunci ar trebui poate să încercați acest truc. 

Deși poate pare plictisitor, ecranul gri al telefonului vă poate face să petreceți mai puțin timp pe dispozitiv. Un studiu recent a descoperit că studenții care utilizau scala de gri se simțeau mai puțin interesați să verifice notificările telefonice, scrie CNN

Criza coronavirusului a ținut mulți oameni lipiți de ecranele smartphone-urilor din ce în ce mai multe ore în fiecare zi. Mai mult de un sfert dintre părinți și 36% dintre adolescenți se trezesc pentru a-și verifica telefoanele cel puțin o dată noaptea.

Ecranul gri vă va face telefonul cu totul mai puțin atrăgător și chiar veți putea să vă simțiți mai puțin distras și să priviți la culorile luminoase din lumea din jurul vostru.

Cum să îți faci telefonul să afișeze alb-negru


Pe iOS 11, scala de gri poate fi activată prin Setări> General> Accesibilitate> Locuri de afișare> Filtre color. Porniți filtrele de culoare și alegeți scala de gri.

Dacă doriți să activați și dezactivați scala de gri prin atingerea triplă a butonului de pornire, mergeți la Setări> General> Accesibilitate> Comandă rapidă de accesibilitate (jos)> Filtre de culoare.

Pe Android, scala de gri poate fi activată prin Setări> Accesibilitate> Scala de gri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel