Trump, al doilea mandat la Casa Albă? Bogdan Chirieac, despre șansele președintelui american
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac susține că Donald Trump, președintele SUA, ar putea obține un nou mandat la Casa Albă în ciuda protestelor de amploare izbucnite după moartea lui George Floyd. 

Bogdan Chirieac a vorbit în direct la România TV despre șansele pe care le are președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, să obțină un nou mandat la Casa Albă. 

”Donald Trump avea totuși un procent mai mare decât a avut Barack Obama înainte de al doilea mandat. Nu putem ști cum privește americanul standard mediu ceea ce se întâmplă acum în America. Vedeți ce spune Trump: regretăm uciderea monstruoasă a lui George Floyd, Africa în America. Dar în același timp, cei care sparg magazine, jefuiesc, produc haos, vor sfârși la pușcărie. Ei bine nu știm dacă această zicere este pe placul publicului din SUA. Una este imaginea, că și la noi în 1990, în Piața Universității, părea că toată România este acolo, la alegerile acelea Ion Iliescu a obținut 83% în favoarea domniei sale. Deci una este imaginea, alta este ce votează omul singur în cabina de vot. Nu știm în mod real cum stă Donald Trump în acest moment, mai ales dacă contracandidat îi rămâne Joe Biden. S-ar putea ca Trump să câștige al doilea mandat. După cum știți, Joe Biden are o vârstă impresionantă și nici nu este un personaj care să rupă simpatia maselor”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel