Trump avertizează: FRAUDĂ la alegerile din SUA. Chirieac: Pentru noi e un șoc!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacţionat după ce preşedintele SUA, Donald Trump, a avertizat că alegerile prezidenţiale din SUA ar putea fi fraudate. 

Întrebat ce părere are despre faptul că Donald Trump a anunţat că alegerile ar putea fi fraudate, Bogdan Chirieac avertizează şi asupra alegerilor din România. 

"Acum, ca niciodată, aşteptăm alegerile din SUA. Este o pagină de istorie la fel de urâtă ca pandemia. Am văzut deep state-ul american falsificând probe, ca să îl aresteze pe Michael Flynn. I-au ameninţat copilul cu puşcăria. El s-a dus şi a recunoscut, dar s-a dovedit că FBI a falsificat probele. Dacă vine Trump şi spune că alegerile vor fi fraudate în SUA, pentru noi e un şoc. Pentru că noi ne uităm la SUA! Marea Britanie, Franţa, Germania, se uită cu alţi ochi. Noi suntem mititei cu muştar şi ne uităm la dânşii sus. Dacă vine Trump şi spune asta, apoi vine Biden şi spune că Trump vrea să fraudeze alegerile, noi ce să mai spunem despre alegerile de peste două zile?", a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel