Trump dă de pământ cu stânga radicală și Joe Biden: Asta NU se va întâmpla!
Autor: Andrei Itu pe 17 sep, 22:43 | Internațional

Președintele american Donald Trump a acuzat dur stânga radicală și pe Joe Biden că vor să distrugă SUA și să îndoctrineze copiii.

'O mișcare radicală atentează la prețioasa moștenire a ceea ce înseamnă Constituția SUA. Stânga radicală a demolat statui. Copiii noștri sunt îndoctrinați prin propagandă să le fie rușine de propria lor istorie. Este un abuz la adresa copiilor! Stângiștii radicali au deformat istoria SUA cu false concepte și minciuni (...) Vor să divizeze America pentru a deține puterea politică.

Otrăvirea ideologică, dacă nu va fi îndepărtată, va distruge țara noastră, dar asta nu se va întâmpla! (...)  Singura cale spre unitatea noastră este identitatea patriotică a americanilor pe care am readus-o în școală, o curriculă pro-patriotică ce elogiază adevărul despre națiunea și istoria noastră măreață.' a declarat Trump.

'Nu există forță mai mare decât iubirea părinților pentru copiii lor, mame și tați patrioți! Ei nu vor mai accepta îndoctrinarea copiilor lor în școli (...) Tinerii noștri vor fi învățați să iubească cu toată inima SUA și istoria sa'. a mai spus Trump.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri