Trump, „demonstrație de forță” la finalul acestei săptămâni. Vrea să fie nominalizat de Partidul Republican la alegerile din 2024
Autor: Ioan-Radu Gava pe 23 feb, 09:22 | Internațional

Trump, „demonstrație de forță” la finalul acestei săptămâni. Vrea să fie nominalizat de Partidul Republican la alegerile din 2024

Donald Trump va avea prima apariție publică majoră la Conferința de acțiune politică conservatoare (CPAC) la sfârșitul acestei săptămâni.

Un consilier al lui Donald Trump a precizat că discursul acestuia la CPAC va fi o „demonstrație de forță” și a spus că mesajul va fi: „Poate că nu am acces la Twitter sau în Biroul Oval, dar sunt în continuare responsabil”. Sursa ar fi adăugat că „rambursarea este principala sa obsesie”. Ținută în mod tradițional în afara Washingtonului, D.C., conferința CPAC din 2021 va începe joi la Orlando, Florida.

Trump va vorbi despre viitorul Partidului Republican și al mișcării conservatoare. Totodată, se așteaptă ca acesta să vorbească despre „amnistia dezastruoasă și politicile de frontieră” ale președintelui Biden, potrivit aceleiași surse.

De asemenea, Donald Trump intenționează să argumenteze în discursul de laCPAC că multe dintre previziunile sale despre președintele Biden s-au împlinit deja.

Donald Trump stă bine în sondaje

 

Un sondaj realizat de Universitatea Suffolk / USA Today a arătat că 46% dintre susținătorii lui Trump ar abandona Partidul Republican și s-ar alătura unui partid Trump dacă ar decide să creeze unul, față de 27% care ar rămâne cu GOP, precizează FoxNews.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri