Trump TUNĂ și FULGERĂ după mutarea electorală a lui Biden: Este foarte MEDIOCRĂ!
Autor: Andrei Itu pe 12 aug, 08:01 | Internațional

Foto: Agerpres

Candidatul democrat la Casa Albă Joe Biden a anunţat marţi că a ales-o pe senatoarea de culoare Kamala Harris, în vârstă de 55 de ani, pentru a-l înfrunta împreună cu el pe Donald Trump la urne pe 3 noiembrie şi a deveni, în caz de victorie, prima femeie vicepreşedinte a SUA, relatează AFP. 

'Am onoarea imensă de a anunţa că am ales-o pe Kamala Harris, o luptătoare dedicată apărării curajoase a claselor de mijloc şi unul dintre cei mai mari slujitori ai statului, în calitate de coleg la conducere', a anunţat Joe Biden, 77 de ani, fost vicepreşedinte al lui Barack Obama.

Ar putea deveni prima femeie vicepreședinte a SUA

 

În speranţa de a deveni prima femeie vicepreşedinte a Statelor Unite, senatoarea de culoare Kamala Harris a declarat că este ''onorată'' să fie colega candidatului democrat la Casa Albă, Joe Biden, despre care a spus că îi poate ''uni pe americani'' dacă va câştiga împotriva lui Donald Trump pe 3 noiembrie.

''Joe Biden îi poate uni pe americani pentru că şi-a petrecut viaţa luptând pentru noi. Şi când va fi preşedinte, va construi o Americă care să fie la înălţimea idealurilor noastre'', a scris pe Twitter senatoarea de California.

''Sunt onorată să-i fiu alături drept candidat desemnat al partidului nostru pentru funcţia de vicepreşedinte şi de a face tot ce este necesar pentru ca el să devină comandantul nostru şef'', a menţionat ea.

VEZI ȘI Trump îl face PRAF pe Biden: Adormitul a fost de acord cu asta!

La rândul său, preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat marţi că este ''surprins'' de decizia candidatului democrat la Casa Albă de a o alege ca partener de conducere pe senatoarea de culoare Kamala Harris, ale cărei performanţe le-a apreciat ca fiind ''mediocre''.

'Am fost mai surprins decât oricine, pentru că a fost foarte mediocră'

 

'Am fost mai surprins decât oricine, pentru că a fost foarte mediocră' în timpul campaniei pentru alegerile primare democrate, câştigate de Joe Biden, a declarat Trump în cadrul conferinţei sale de presă zilnice de la Casa Albă. ''A avut rezultate foarte slabe la primare. Şi asta este ca un sondaj'', a menţionat el, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI Trump a găsit secretul VICTORIEI: Biden nu are aşa ceva! Ei vor vorbi la alegeri!

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri