Urmărește emisiunea live
Trump TUNĂ și FULGERĂ după mutarea electorală a lui Biden: Este foarte MEDIOCRĂ!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Candidatul democrat la Casa Albă Joe Biden a anunţat marţi că a ales-o pe senatoarea de culoare Kamala Harris, în vârstă de 55 de ani, pentru a-l înfrunta împreună cu el pe Donald Trump la urne pe 3 noiembrie şi a deveni, în caz de victorie, prima femeie vicepreşedinte a SUA, relatează AFP. 

'Am onoarea imensă de a anunţa că am ales-o pe Kamala Harris, o luptătoare dedicată apărării curajoase a claselor de mijloc şi unul dintre cei mai mari slujitori ai statului, în calitate de coleg la conducere', a anunţat Joe Biden, 77 de ani, fost vicepreşedinte al lui Barack Obama.

Ar putea deveni prima femeie vicepreședinte a SUA

În speranţa de a deveni prima femeie vicepreşedinte a Statelor Unite, senatoarea de culoare Kamala Harris a declarat că este onorată să fie colega candidatului democrat la Casa Albă, Joe Biden, despre care a spus că îi poate uni pe americani dacă va câştiga împotriva lui Donald Trump pe 3 noiembrie.

Joe Biden îi poate uni pe americani pentru că şi-a petrecut viaţa luptând pentru noi. Şi când va fi preşedinte, va construi o Americă care să fie la înălţimea idealurilor noastre, a scris pe Twitter senatoarea de California.

Sunt onorată să-i fiu alături drept candidat desemnat al partidului nostru pentru funcţia de vicepreşedinte şi de a face tot ce este necesar pentru ca el să devină comandantul nostru şef, a menţionat ea.

VEZI ȘI Trump îl face PRAF pe Biden: Adormitul a fost de acord cu asta!

La rândul său, preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat marţi că este surprins de decizia candidatului democrat la Casa Albă de a o alege ca partener de conducere pe senatoarea de culoare Kamala Harris, ale cărei performanţe le-a apreciat ca fiind mediocre.

'Am fost mai surprins decât oricine, pentru că a fost foarte mediocră'

'Am fost mai surprins decât oricine, pentru că a fost foarte mediocră' în timpul campaniei pentru alegerile primare democrate, câştigate de Joe Biden, a declarat Trump în cadrul conferinţei sale de presă zilnice de la Casa Albă. A avut rezultate foarte slabe la primare. Şi asta este ca un sondaj, a menţionat el, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI Trump a găsit secretul VICTORIEI: Biden nu are aşa ceva! Ei vor vorbi la alegeri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel