Trupa britanică Simply Red, un nou album de muzică soul şi funk, ''Blue Eyed Soul''
pe 29 aug 2019 / 12:25 | Muzica

Pe ritmuri de soul, funk şi blues, trupa britanică Simply Red revine cu noul album ''Blue Eyed Soul'', care va fi lansat pe 8 noiembrie, după o pauză de patru ani, şi din care a apărut deja extrasul ''Thinking Of You'', piesa de deschidere a albumului compus în întregime de solistul Mick Hucknall, relatează EFE.

Materialul discografic, cel de-al 12-lea album al trupei, este compus din zece piese cu accente pop şi rythm and blues, din care a fost deja prezentată melodia în interpretarea lui Hucknall, potrivit companiei discografice BMG. Acest nou proiect produs de Andy Wright este rezultatul dorinţei lui Mick Hucknall de 'a face ceva care să aibă impact', cum se arată în comunicat.

'Puteam face un album întunecat şi reflexiv care să-mi rememoreze viaţa, tipic oamenilor ajunşi la o anumită vârstă, dar am vrut să mă simt bine', a spus cântăreţul în vârstă de 59 de ani. Cu peste un miliard de vizualizări pe Youtube şi albume vândute în aproape 60 de milioane de exemplare în cei 30 de ani de existenţă a formaţiei, Simply Red revine cu noul material discografic ''Blue Eyed Soul'' după o pauză de patru ani.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Muzica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri