Trupa Coldplay anunţă prin poştă lansarea unui nou album
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Trupa britanică Coldplay şi-a anunţat fanii printr-o scrisoare trimisă prin poşta naţională că va lansa un nou album în data de 22 noiembrie care va fi împărţit în două părţi, sub numele de 'Sunrise' şi 'Sunset', relatează luni EFE, citează Agerpres.

Săptămâna trecută, trupa de succes condusă de solistul Chris Martin a dezvăluit mai multe imagini ale cvartetului în diferite oraşe ale lumii, precum Berlin, Hong Kong, Sydney şi Madrid, care au fost interpretate ca posibile piste privind o nouă producţie discografică intitulată 'Everyday Life'.

După cum a informat luni revista muzicală britanică NME, populara formaţie şi-a schimbat şi imaginea contului de pe reţelele de socializare cu un instantaneu în care se vede soarele şi luna, ceea ce i-a determinat pe fani să creadă că noul albumul va fi un proiect 'experimental'.

Acum, în mesajul trimis prin poştă fanilor din întreaga lume, Coldplay notează că a lucrat la un nou disc care va fi împărţit în două, 'Sunrise' y Sunset', explicând că este oarecum modul în care se simt.

Coldplay a lansat pe piaţă ultimul album, 'A Head Full Of Dreams', în 2015 şi circula zvonurile că trupa ar putea fi cap de afiş la celebrul Festival de la Glastonbury din 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel