Trupa „om la lună” a lansat albumul compus în izolare. Ascultă AICI
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Trupa „om la lună” a lansat un nou album, compus în timpul perioadei de izolare, se arată într-un comunicat.

Membrii „om la lună” au locuit împreună 15 zile și au compus șase piese despre stările trăite de la începutul pandemiei „Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat. Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta. Un indie rock cu o mulțime de influențe, de la alternative și post rock, la disco și electro pop”, transmite trupa.

Un dans cu stările și sentimentele, în pandemie

Toată perioada aceasta a fost ca un dans cu stările și cu sentimentele noastre. Am învățat pași noi, ne-am împiedicat adesea, ne-am călcat unii pe alții pe picior, am vrut să ne oprim din dansat, am desăvârșit mișcările vechi și ne-am aventurat la unele și mai dificile”, se mai arată în comunicatul trupei.

Primul single de pe acest nou material este piesa «Zid» ce a fost lansată în data de 12 iunie și beneficiază de un videoclip produs de echipa condusă de Dragoș Ometiță. Puteți viziona videoclipul piesei «Zid» AICI”, conchide trupa „om la lună”.

om la lună - Zid (Videoclip oficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel