Trupele Fleetwood Mac şi Led Zeppelin nu vor concerta la Festivalul Glastonbury 2020, a precizat organizatoarea evenimentului
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Organizatoarea Festivalului Glastonbury, Emily Eavis, a precizat că trupele Fleetwood Mac şi Led Zeppelin nu vor urca pe scenă la ediţia aniversară de anul viitor a evenimentului, cea de-a 50-a, informează luni Press Association.

Emily Eavis a precizat că fanii mai au de aşteptat cel puţin un an pentru a vedea cele două trupe rock veterane concertând pe scena principală a festivalului, Pyramid stage, citează Agerpres.

Trupa Led Zeppelin nu a cântat niciodată la festivalul desfăşurat la Worthy Farm, în comitatul Somerset, iar ultima apariţie împreună a membrilor grupului pe o scenă s-a produs în urmă cu peste un deceniu.

La începutul acestui an, toboşarul trupei Fleetwood Mac, Mick Fleetwood, a lăsat să se înţeleagă că trupa din care face parte ar putea concerta la ediţia de anul viitor a festivalului, dar Emily Eavis, fiica co-organizatorului festivalului, Michael Eavis, a precizat că acest lucru nu se va întâmpla.

"Ei sunt una dintre formaţiile pe care mi-ar plăcea foarte mult să le am la Glastonbury", a spus aceasta.

"Mereu am fost foarte sinceră despre faptul că ne-am dori foarte mult să îi avem. Sunt încrezătoare că într-o zi o vor face".

"Dar nu se va întâmpla în 2020, puteţi să uitaţi de asta. Îmi pare rău. Cealaltă este Led Zeppelin. Oamenii vin în continuare la mine şi îmi spun 'E adevărat?'"

"E momentul să clarificăm acest lucru. Nu cred că se va întâmpla".

"Am reunit însă un line-up foarte bun. Am stabilit două dintre cele trei capete de afiş până acum. Încă mai negociem şi am negociat toată vara pentru cel de-al treilea, până într-acolo încât în fiecare zi sunt oameni care întreabă 'Vreo veste?'".

Emily Eavis a făcut aceste declaraţii într-un dialog cu Hugo Rifkind purtat în cadrul Festivalului de Literatură de la Cheltenham pentru a marca aniversarea de anul viitor a festivalului.

În fiecare an, Festivalul Glastonbury îşi surprinde participanţii cu concerte-surpriză, iar în perimetrul festivalului sunt mereu montate zone secrete.

Întrebată dacă la ediţia de anul viitor vor fi alte noutăţi în acest sens, Emily Eavis a spus: "Punem la cale câteva surprize şi, pentru că e cea de-a 50-a ediţie, ar trebui să creăm câteva momente speciale."

Toate cele 135.000 de bilete pentru ediţia aniversară din 2020 a Festivalului Glastonbury, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale în aer liber din lume, s-au epuizat în 34 de minute, au anunţat organizatorii la începutul lunii octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel