Tudor Barbu a RĂBUFNIT în direct: Le dăm salarii uriașe și își pun palma în fund. Cum simt RA*ATUL la nas... MARȘ la alt spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Jurnalistul Tudor Barbu a răbufnit în direct, după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că nu mai avem voluntari în sistemul de sănătate, iar medicii din anumite spitale trimit pacienții cu COVID în alte spitale din țară. 

"M-am întâlnit cu Orban azi dimineață. Eu mă duceam la birou, premierul pe trotuarul de vis-a-vis. M-am oprit, m-am uitat și eu ca gazetarul ce sunt. Conferință de presă, pe trotuar, în fața ministerului... și să ajungă să spună: Bă, nu avem voluntari! Păi cum nu avem voluntari? Unde sunt voluntarii? Unde sunt medicii noștri? Unde sunt echipele acelea minunate pe care le-am creat și le-am plătit când țara, repet, nu avea bani de salarii ș pensii, noi am mărit salariile și pensiile medicilor.

L-ai auzit pe necăjitul ăsta de director de la Spitalul din Pitești (n.r. Gabriel Copciag, director medical la Spitalul Județean Pitești), are trei spitale unde, atenție, oamenii sunt plătiți cu salarii mărite, că sunt medici, și cum dau de greu, cum simt un pic rahatul la nas, îi trimit pacientul cu COVID la Pitești, de i-a făcut lu' ăla secția de ATI praf! Ăsta e adevărul oameni buni! Sunt spitale în care medicii se chinuie să salveze vieți și alte trei spitale, unde sunt plătite asistente, brancardieri, liftieri, medici... ăia s-au spălat pe mâni, marș la spital cu pacientul tău cu COVID cu tot... Ăsta e sistemul de sănătate din România, din păcate! Plătim o grămadă de medici cu salarii uriașe și ei își pun palma în fund și cum dau de greu și trimit la marile spitalele, care sunt 30 - 40 în toată țara, le trimit pacienții pe cap", a spus Tudor Barbu, în direct la B1 TV. 

Citește și: "Un pat de spital rămâne liber doar când MOARE un pacient". Medicul Copciag rupe tăcerea. Care e ADEVĂRUL, de fapt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel