Tudor Barbu, în DILEMĂ. "Noaptea MINȚII. Kafka e NIMIC". Mesaj DUR pentru autorițăți: "Bă, să ia ceva de CAP"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 03 iul, 17:18 | Social

Jurnalistul Tudor Barbu a răbufnit în direct. Iată care este marea dilemă a acestuia. 

Decizia CCR în ceea ce privește carantinarea bolnavilor de coronavirus sau internarea lor obligatorie a luat amploare, iar Tudor Barbu a răbufnit în direct. Acesta a povestit în emisiune despre o întrebare pe care i-au adresat-o niște prieteni. Astfel, jurnalistul a fost întrebat dacă la o nuntă în aer liber, mirii au voie să danseze cu nașii sau cu invitații, date fiind recomandările de distanțare socială. 

"M-au întrebat: Bă Tudore, dacă fac nuntă cu 50 de persoane, în aer liber, avem voie, bă, să dansăm cu nașa și cu nașu? Sau doar cu nevastă-mea?"

"Mă întreba cineva și n-am pe cine să întreb în țara asta. Le-am spus prietenilor mei: Pe cine vrei mă să întreb, că nici Iohannis nu știe să-ți răspundă în țara asta. N-am știut bă să-i răspund! Că n-au voie, că nu păstrezi distanța socială. Suntem în noaptea minții. Kafka e nimic! Numai că dacă tot încercăm să-i ajutăm pe medicii și pe echipele lor care încearcă să lupte cu COVID-ul, prin respectarea regulilor, atunci eu zic că ăia care au dat voie românilor să plece pe răspunderea lor, fiind bolnavi, simptomatici de COVID... bă, să ia ceva de cap, să facă ceva!", a spus Tudor Barbu, la B1 TV. 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri