Tudor Ciuhodaru, RĂBUFNIRE în direct: O strategie EȘUATĂ. Aș fi vrut să aud că se testează în DR*CI până într-un MILION de teste
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Medicul Tudor Ciuhodaru a răbufnit în direct la TV după ce Raed Arafat a declarat la un post de televiziune că lupta cu COVID-19 este pierdută.

"Cei mai mulți dintre noi au înțeles, purtăm mască și păstrăm distanța socială, dar autoritățile politico-sanitare ce au făcut? În 9 luni de zile de când a început pandemia asta, și mă așteptam ca și acea conferință de acum 3 zile când deja se vedeau rezultatele după o strategie eșuată, să aud și eu cam așa: că în câteva zile vom avea 1000 de paturi la ATI, vă reamintesc că în China s-a făcut un spital în 3 zile.

Aș fi vrut să aud că se mai angajează medici și asistente medicale, că orice asistent medical care vrea să se angajeze o poată face în această perioadă pentru a ajuta sistemul medical, că se testează în draci până într-un milion de teste și se face în așa fel încât purtătorul de coronavirus să nu mai fie pe stradă printre noi! Cei care spun că au pierdut lupta, poate au pierdu-o ei, că noi ne-am spălat pe mâini, am purtat mască, dar vrem să vedem măsuri și din partea autorităților.", a spus Tudor Ciuhodaru în direct la RomâniaTv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel