Tudorache vs. Armand. Chirieac, întrebarea momentului
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o întrebare cheie în scandalul dintre Dan Tudorache și Clotilde Armand. Primăria Sectorului 1 încă se dispută.

Subiectul momentului este, fără dar și poate, scandalul izbucnit după alegerile locale din 27 septembrie privind Primăria Sectorului 1. Dan Tudorache cere renumărarea votului, Clotilde Armand refuză. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o declarație privind acest aspect, marți seară, la Antena 3. Bogdan Chirieac susține că acum este convins că Primăria Sectorului 1 nu a fost câștigată de Clotilde Armand, dat fiind faptul că aceasta nu își dorește renumărarea voturilor. 

„Ce e atât de greu să numeri din nou niște voturi? Dacă aveam cea mai mică suspiciune că doamna Armand a câștigat Primăria Sectorului 1, acum sunt convins că nu a câștigat. Din primul moment! Atunci când te acuză cineva, ai fraudat votul, s-a întâmplat nu știu ce... Renumărăm! Cu tot ce vreți dumneavoastră, cu reprezentanții USR, să numere reprezentanții USR. Și atunci, care e problema? Avem o suspiciune? Hai să renumărăm!”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel