Tudose prezintă "Lista Guvernului Pristanda": Garantează Cîţu
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Tudose - Ciolacu foto Agerpres
Tudose - Ciolacu foto Agerpres
Mihai Tudose prezintă ceea ce numeşte el a fi "Lista Guvernului Pristanda".

"Lista Guvernului Pristanda. Zilele trecute, presa remarca omiterea de către Secretariatul General al Guvernului, a autostrăzilor Iași – Târgu Mureș și Bacău - Ploiești din lista investițiilor guvernamentale declarate prioritare pentru 2021. O neglijență gravă, dacă avem în vedere că, din noiembrie 2018, există lege pentru Autostrada Unirii. Se fac, aşadar, în curând doi ani de când realizarea legăturii de 318 km dintre Iași și Târgu Mureș este obligație legală!

În urma intervenției premierului Orban, cele două vise rutiere ale românilor și-au găsit, în cele din urmă, locul în lista atât de generoasă. Un exemplu de generozitate e autostrada Pitești – Sibiu, care a ajuns să coste dublu față de estimarea din Master Planul General de Transport, prezentat în octombrie 2016 de guvernul așa-zis tehnocrat", transmite europarlamentarul Mihai Tudose.

Tudose, ironic: "Scăpăm ieftin cu o dublare de preț"

"Nu intru în detalii, pentru că lista pusă acum în dezbatere publică e întocmită de Ministerul Finanțelor, deci garantată de dl. Cîțu. Așa că putem considera că scăpăm ieftin cu o dublare de preț.

Textul integral îl găsiți în 'Obiectiv-Vocea Brăilei', unde explic care sunt ,,prioritățile” Guvernului în infrastructură pentru anul ce urmează și ce sumă este necesară pentru realizarea acestora.. Aceste 'muuulte' proiecte mi-au amintit de cele 44 de steaguri numărate de Ghiţă Pristanda şi care erau, de fapt, 11...", a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel