Tudose: Votăm orice Guvern. Chirieac: Calcul politic. Problema adevărată va fi din toamnă
Autor: Florin Răvdan pe 12 Martie, 20:35 | Partide politice

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a reproşat lui Mihai Tudose (PSD) că social democraţii aleg să meargă pe un calcul politic prin votarea unui Guvern cu orice premier propus. 

"Decizia dvs ca partid de opoziţie, cel mai mare acum, de a vota un Guvern indiferent cine este prim-ministru, este o decizie de calcul politic, iertaţi-mă", i-a transmis Bogdan Chirieac lui Mihai Tudose. 

Fostul premier al României a replicat, însă, şi a spus că decizia este una pentru România, nu una politică. "Este o decizie pentru România. Dacă Orban e cel mai bun al lor, ce să facem noi?", a spus acesta.  

VEZI ŞI Mihai Tudose: PSD l-ar putea vota chiar şi pe Orban

Chirieac: Problema va fi la toamnă 

 

"Adică Orban e pentru România? Deci e o decizie de calcul politic. Felicitări, probabil că în toamnă PSD va lua 128 şi ceva la sută, iar PNL nu va face cât PNŢCD în 2000 cu Orban acolo. Problema o să fie să mai aveţi ce să mai conduceţi. Mergeţi la negocieri, spuneţi-i preşedintelui să aleagă un om responsabil. Fac o listă acum cu 20 de oameni din PNL perfect responsabili, competenţi, şi de caracter. Hai, 10, nu 20!", a spus Bogdan Chirieac. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri