Turc, lider PNL, laude în cascadă, în aplauzele lui Iohannis. ”Lovitură PSD-ului de o vor ține minte”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ioan Turc, lider al PNL Bistrița-Năsăud, a transmis un mesaj de forță pentru Klaus Iohannis cel ”luptător”, ”diplomat desăvârșit”, ”profund constituțional”, ”cel mai bun candidat”. 

”Noi știm că avem cel mai bun candidat. Și PSD-ul știe, dar nu pot să recunoască din motive pur electorale. Dl președintele Iohannis este un om de construcție. (...) Președintele Klaus Iohannis este un luptător, să nu uităm niciun moment. Atunci când PSD a pus tunurile pe România, când PSD a spus tunurile pe democrația din România, când a pus tunurile pe statul de drept, președintele Klaus Iohannis a coborât în stradă, alături de sute de mii, milioane de români și a dat, astfel, o ripostă pe măsura PSD-ului. Ați alungat și elefanții care se plimbau nestingheriți prin Palatul Victoria, ați fost aproape de români în cele mai tensionate momente ale acestor ani” a spus Ioan Turc, liderul PNL Bistrița-Năsăud. 

El i-a mai spus lui Klaus Iohannis că e un ”președinte profund constituțional”, care a respectat votul românilor din 2016, străduindu-se să coabiteze cu ”trei guvern eșuate”, dar ”când ați realizat că nu se mai poate, alături de PNL, de președintele PNL, dl Ludovic Orban, în mod constituțional, ați demarat un proces reușit prin care PSD a fost îndepărtat de la guvernare”. 

Ioan Turc i-a mai spus că e un diplomat desăvârșit, primul președinte român care a primit recunoașterea de a fi primit de două ori la Casa Albă, că e un om care iubește oamenii. El a mai afirmat că primul mandat a fost de rezistență, iar al doilea va fi de construcție, alături de PNL și de celelalte forțe democratice, transmițând mesajul ”Vom construi România normală împreună”. 

”Aleșii locali, președinții de organizații, membrii și simpatizanții noștri vor da o lovitură PSD-ului în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, de o vor ține minte” i-a propus Ioan Turc lui Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel