Turcescu: Clotilde Armand primar, o calamitate! Face orice altceva decât administraţie. Se crede Kovesi 2!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Robert Turcescu a lansat un atac dur la adresa lui Clotilde Armand cu privire la felul în care arată, de când aceasta se află la conducerea primăriei, Sectorul 1. 

"Clotilde Armand e un primar legitim dar nu e un primar. Adică nu cred să fi trăit vreun mandat al vreunui primar la Sectorul 1 mai catastrofal decât cel pe care-l trăim cu doamna Clotilde Armand. Doamna Clotilde Armand nu face administraţie publică, face orice altceva. Face postări pe Facebook, se joacă de-a justiţiara, pozează în Kovesi 2, are tot soiul de... de altfel şi consilierii ei sunt împrumutaţi de la Kovesi - are tot soiul de apucături din astea.

Nu ştiu ce proiect politic e în mintea doamnei Armand, dar noi, cetăţenii Sectorului 1, ne dorim un primar. Asta înseamnă unul care să se ocupe de gropile din asfalt, de toaletarea pomilor, nu el personal, că nu o văd pe doamna Clotilde Armand căţărată în copaci tăind crengile, dar să organizeze treaba de administraţie publică în primărie.

Ori acest lucru, toţi locuitorii Sectorului 1 pot depune mărturie chiar dacă au votat-o pe doamna Clotilde Armand, nu se întâmplă. Sectorul 1 arată jalnic! Aşa că dacă există vreo variantă prin care să scăpăm de calamitatea numită Clotilde Armand primar al Sectorului 1, cred că trebuie să folosim această variantă. Că ea se numeşte referendum de demitere, nu ştiu, dar cred că singura variantă e asta cu referendumul de demitere.

Înţeleg că doamna Clotilde Armand vrea să ne scape de hoţi, de contracte oneroase... Să o facă, dom'le, în justiţie, dar în timp ce face acest lucru - că nu face ea, nu se ocupă personal, se ocupă aparatul din primărie - în acelaşi timp să-şi facă treaba de edil al Sectorului 1.

Nu ştiu cum e în alte sectoare ale Capitalei, dar în Sectorul 1 nu se poate ieşi din casă nici ziua nici seara; sunt ţânţari, e ceva înfiorător. Au reapărut câinii vagabonzi, ne-au năpădit tot soiul de şobolani, pute tot sectorul, nu ai unde să ieşi într-un parc! Ce trebuie să se mai întâmple în Sectorul 1 pentru ca cineva, chiar domnul Nicuşor Dan care e, totuşi, primar general, să vină la faţa locului şi să spună: băi cetăţeni, chair aveţi dreptate! Ce trebuie să facem ca să arătăm acestei ţări că Sectorul 1 a ajuns o groapă de gunoi. Că este cel mai nenorocit sector din Bucureşti!", a spus, miercuri, în direct la România TV, Robert Turcescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel