Turneul Champions League se discută cu MARI exigențe. Regulament de 31 de pagini
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 11 aug, 15:42 | Fotbal

Foto: Agerpres

UEFA a decis să ducă la bun sfârșit Champions League printr-un turneu de 12 zile din Lisabona, ca răspuns la pandemia Covid-19 care a dat peste cap toate calculele preexistente.

Conform BBC Sport, regulile după care se va disputa cea mai prestigioasă competiție de fotbal din Europa va da tonul meciurilor internaționale viitoare, așa că nerespectarea protocoalelor are efecte panoramice în fotbal. În Lisabona, toate cele opt echipe și oficialii lor trebuie să respecte un document de 31 de pagini, iar unele reguli sunt complet speciale.

Fotbaliștii de top din fazele finale ale Champions League nu vor putea să viziteze plajele sau monumentele Lisabonei, fiindcă aceștia nu pot părăsi hotelul. În caz că este nevoie, ei vor trebui să se înțeleagă cu responsabilii, însă nu pot intra în contact cu nimeni din afara grupului. În hoteluri, ei sunt nevoiți să aibă rute de acces private și o zonă de mâncat separată. Doar staff-ul echipei poate servi mâncarea, acesta fiind cazul și cu spălarea hainelor și echipamentului de joc.

 

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri