Turneul de tenis de la Indian Wells a fost amânat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Turneul de tenis de la Indian Wells care trebuia să se desfășoare în luna martie, a fost anulat. 

Turneul de tenis de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante din circuitele ATP şi WTA, ce urma să se desfăşoare între 8 şi 21 martie în California, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat marţi ATP, citată de Reuters, scrie Agerpres. 

Numit uneori al "cincilea major" după cele patru turnee de Mare Şlem, evenimentul a fost anulat în luna martie a acestui an în încercarea de a împiedica răspândirea virusului.

"Din cauza impactului Covid-19, BNP Paribas Open de la Indian Wells nu va avea loc la datele sale obişnuite din luna martie", a indicat ATP într-un comunicat. "Sunt analizate date alternative pentru ca turneul să se desfăşoare mai târziu anul viitor", a adăugat ATP.

Când se va reprograma



În alt comunicat, organizatorii au afirmat că vor colabora cu ATP, WTA Tours şi cu sponsorul BNP Paribas pentru a confirma noile date de desfăşurare a competiţiei. Ei au precizat că decizia amânării a fost luată după consultări cu autorităţile sanitare şi cu proprietarul turneului, Larry Ellison.

Startul ediţiei din 2021 a Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, a fost deja amânat cu trei săptămâni, până pe 8 februarie, din cauza măsurilor sanitare impuse de autorităţile din această ţară pentru evitarea răspândirii Covid-19, între care o perioadă de carantină de două săptămâni pentru participanţii la competiţie, după sosirea lor în Australia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel