TVR o pune la punct pe Marina Almășan: preocupare excesivă pentru sine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Televiziunea Română a pus-o la punct pe Marina Almășan, puctând mai multe aspecte, după ce în presă s-a scris că ar fi hărțuită.

"Poziția TVR legată de notificarea trimisă ieri de MediaSind este următoarea:

1. Cei care scriu comunicatele MediaSind pare că nu au proprietatea termenilor pe care îi folosesc. Așa se face că ei pun chiar în titlu cuvântul  hărțuită -”Producătorul TVR Marina Almășan hărțuită de conducerea Televiziunii Naționale!”- deși e total nepotrivit, e fals, e ca nuca-n perete. A verifica respectarea legii nu înseamnă hărțuire, dimpotrivă.

2. Angajata Marina Almășan, membră a sindicatului nereprezentativ MediaSind, încearcă tabloidizarea unei presupuse hărțuieli care nu are legătură cu realitatea. Angajata trebuie să respecte, înainte de orice discuție, procedurile interne, statutul jurnalistului din TVR și deontologia profesională.

3. Angajata Marina Almășan, membră a sindicatului nereprezentativ MediaSind, prin declarațiile făcute, a nesocotit prevederile regulamentului intern privind comunicarea publica a angajaților, ceea ce arată o preocupare excesiva pentru sine în detrimentul organizației care a mijlocit crearea acelui Sine.

4. Atragerea publicului SRTv trebuie să se facă în armonie cu misiunea publică pe care o are Televiziunea Română. Preocuparea principală a unui producator trebuie să fie orientată către performanțele propriilor emisiuni nu către generarea de false scandaluri publice ce atrag după ele terfelirea imaginii TVR.

În încheiere, reamintim că Mediasind, grupul din care face parte angajata TVR Marina Almășan, este un sindicat nereprezentativ la nivel de unitate", a transmis TVR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel