UBER intră şi în Galaţi de pe 1 aprilie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Uber ajunge în Galaţi
Uber ajunge în Galaţi
Începând din această după-amiază, Uber va fi disponibil în Galați, al doilea oraș din regiunea Moldovei în care serviciul se extinde (după lansarea la Iași în 2019). Galați devine astfel al optulea oraș Uber din România. 

Între 1 și 11 aprilie, utilizatorii noi din Galați pot folosi codul HELLOGALAȚI pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/ călătorie.

Giulia, primul pasager UBER din Galaţi

Artista Giulia Anghelescu, cunoscută pentru cariera sa muzicală atât în trupe, cât și ca artistă solo și pentru parcursul său în televiziune, este primul utilizator care s-a bucurat de o cursă Uber în Galați. 

„De fiecare dată când îmi vizitez orașul natal, îmi place să știu că pot să ajung dintr-un loc în altul în siguranță. Câteodată, se întâmplă să am de făcut mai multe călătorii scurte, iar Uber mă ajută să ajung oriunde în timp util. Mă bucur că Uber este acum disponibil în Galați, cu modalități sigure de transport la un click distanță, iar orașul se simte mult mai conectat.” - a spus Giulia Anghelescu

Uber s-a lansat în România în 2015, în București, și s-a extins rapid în Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. În 2020 a ajuns în Constanța iar în luna martie serviciul a fost lansat în Craiova. La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Galați sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În Galați, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.   

„Ne bucurăm să anunțăm că Uber este acum disponibil în Galați, al doilea oraș din regiunea Moldovei în care suntem prezenți. Suntem convinși că oamenii sunt deschiși la noi modalități de transport în toată țara, iar gălățenii nu fac excepție. Tocmai de aceea, vrem să devenim un partener de încredere al autorităților locale pentru a oferi locuitorilor din Galați o alternativă de transport convenabilă și sigură” - a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel