UE, decizie ISTORICĂ pentru România. Rareș Bogdan, AVERTISMENT. "Să nu-și bată joc! Toate PLANETELE au fost aliniate"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a vorbit despre reușita României, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat suma uriașă pe care am obținut-o de la Uniunea Europeană. 

"E unul dintre momentele în care-mi face mare plăcere să comentez pentru cetățenii României ce s-a întâmplat aici, la Bruxelles. A obținut mult mai mult decât se credea și cam tot ce se putea obține pentru România. Gândiți-vă că inițial, era o sumă de două ori și jumătate mai mică, iar faptul că a obținut 80 de miliarde e o victorie uriașă. Președintele a obținut pentru România o sumă fantastică.

Sigur că UE îți dă banii, dar nu-ți bagă în traistă, adică de aici, noi, trebuie să avem mintea la noi, trebuie să gândim cu toții pentru țara asta, adică să nu mai existe acest hâr-mâr permanent. Sper ca măcar de această dată partidele de opoziție să aibă o reacție cinstită asupra președintelui, pentru că nu știu dacă în 30 de ani, un președinte de stat putea să obțină mai mult pentru țara sa. Pe lângă această chestiune economică și a victoriei, rămâne o chestiune vitală: Europa are viitor!", a declarat Rareș Bogdan, în direct la B1 TV.

România, surprinză uriașă

"România e una dintre cele trei mari surprize în ceea ce privește alocarea banilor. Sper ca colegii mei să înțeleagă rolul istoric pe care-l au banii primiți și să nu-și bată nimeni joc. Este un avertisment făcut cu drag, făcut cu siguranța că vor face ceea ce trebuie. Nimeni nu are voie să-și bată joc de asta. Vă spun cu sinceritate că dacă nici această șansă nu o fructificăm, înseamnă că pur și simplu avem o problemă extrem de serioasă de a ne conduce destinul. Dacă nici de data asta nu înțelegem că au fost toate planetele aliniate și, pur și simplu, România are șansa de a se repoziționa, a-și readuce acasă Diaspora, înseamnă că pur și simplu suntem nevolnici", a completat el. 

Conform anunțului făcut de preşedintele Klaus Iohannis, România a obţinut 79,9 miliarde de euro de la UE pentru exerciţiul financiar 2021-2027. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel