UEFA taie în carne vie. Club de fotbal SANCȚIONAT cu 2 milioane de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Peste 80 de milioane de Euro din fondurile PNRR sunt destinate secțiilor de terapie intensivă nou-născuți, anunță Ministerul Sănătății
Peste 80 de milioane de Euro din fondurile PNRR sunt destinate secțiilor de terapie intensivă nou-născuți, anunță Ministerul Sănătății
Clubul Fenerbahce Istanbul a fost sancţionat de UEFA, pentru încălcarea regulilor fair-play-ului financiar, cu reţinerea sumei de 2 milioane de euro, care va fi obţinută din viitoarele sale participări în cupele europene în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022, a anunţat miercuri forul fotbalistic european.

Camera de judecată a Comisiei de control financiar al cluburilor (ICFC) din cadrul UEFA a constatat că Fenerbahce 'nu a îndeplinit condiţiile impuse pe 19 iulie 2019', adică 'un obiectiv de echilibru pentru perioada de referinţă încheindu-se în 2018', a indicat UEFA într-un comunicat.

Această sancţiune vine după cea dictată în luna iunie împotriva lui Olympique Marseille, potrivit AFP. Pe lângă o amendă de 3 milioane de euro, ICFC a decis să retragă 15% din sumele pe care Marseille le va primi pentru participarea sa în cupele europene în sezonul 2020-2021, eventual şi în sezonul 2021-2022 dacă va obţine calificarea, şi să impună o limită de 23 de jucători pentru lotul ce va putea participa la cupele europene până în stagiunea 2022-2023. Fenerbahce este doar pe locul 7 în campionat înaintea ultimei etape, care va avea loc în weekend.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel