Uită de priză! Iată noua modalitate prin care îți poți încărca ceasul
Autor: DCNews Team pe 08 iul 2020 / 22:45 | Tehnologie

Oamenii care folosesc ceasuri fitness în aer liber au motive reale de bucurie. Un producător de renume introduce o nouă modalitate de încărcare fără priză.

Producătorul de ceasuri, Garmin, lansează o ediție de ceasuri care se încarcă cu energie solară. Sunt destinate oamenilor care practică activități sportive în aer liber. Un ciclu complet de încărcare la priză conduce la o autonomie de 24 de zile, în timp ce un ciclu de încărcare solară determină o autonomie de 50 de zile.

Ceasul Garmin Instinct vine cu performanțe ridicate în materie de GPS și o funcție specială care măsoară absorbția oxigenului de către organism. Ediția Surf este dedicată celor care practică sporturi maritime precum surf sau schi nautic. Acesta rezistă la adâncimi de până la 325 de metri. Modelele Garmin Fenix 6 Pro si 6S Pro sunt destinate celor care practică activități montane, ciclism sau escaladări. 

Toate modele de ceasuri Garmin au funcția de monitorizare a somnului si de măsurare a pulsului, scrie Android Authority.

Tehnologie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri