"Ulciorul nu merge de multe ori la apă!" Ce au pățit niște tineri cu "bune intenţii"
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Jandarmeria
Jandarmeria
Doi tineri au fost prinși de jandarmii din Vâlcea în timp ce furau. Acum sunt cercetați de polițiști. 

Un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu pe raza Cartierului Nord din Râmnicu Vâlcea, a observat doi tineri, ce păreau a fi un cuplu, cu un comportament suspect. Jandarmii i-au supravegheat discret şi au observat că cei doi urmăreau persoane vârstnice vulnerabile şi intrau în vorbă cu acestea.

Sub pretextul că vor să le acorde ajutor (să care bagajele, să traverseze, etc), urmau să profite de neatenţia şi încrederea victimelor pentru a le sustrage bunuri din geantă sau buzunare.

Prinși în flagrant 



La scurt timp, într-o stație, aceştia s-au aşezat pe bancă lângă o femeie în vârstă. Tânăra a intrat în vorbă cu femeia, în timp ce băiatul încerca să ii deschidă geanta. O doamnă care a observat gestul băiatului, a atenţionat bătrâna că i se umblă în geantă, moment în care şi-a facut apariţia şi echipajul de jandarmerie.

Deşi tânărul a fost prins în flagrant , acesta nu şi-a recunoscut fapta, spunându-le jandarmilor că doar asista la dialogul dintre cele două, până la sosirea autobuzului.

Polițiștii fac cercetări 



Jandarmii au condus tinerii la sediul poliţiei, au întocmit actul de sesizare privind infracţiunea de furt asupra tânărului în vârstă de 24 ani, urmând a fi predat pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, bătrâna în vârstă de 75 ani a fost condusă în siguranţă de către jandarmi până la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel