ULTIMELE imagini cu Juice Wrld în viață fac înconjurul internetului
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram Juice Wrld
Foto: Instagram Juice Wrld
Rapperul a murit în această dimineață la vârsta de 21 de ani.

Imagini cu ultimele clipe din viața rapperului american Juice Wrld, aflat la bordul unui avion, înainte să moară, au fost distribuite pe rețelele de socializare, conform Mediafax.

Rapperul de 21 de ani a murit în urma unei crize, în timp ce se plimba pe aeroportul Chicago Midway, duminică dimineață. Filmarea, făcută de prietenul său, Chris Long, îl arată pe cântăreț la bordul unui avion privat, alături de prietenii lui.

Politia a lansat o anchetă cu privire la circumstanțele în care s-a produs decesul tânărului artist. Martorii spun că rapperul a început să sângereze pe gură în timp ce se plimba prin aeroport și a căzut la pământ. Juice Wrld era conștient când a fost transportat la spital, iar cauza morții nu a fost încă stabilită.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

@chrislongfilms @ogdonn.999 helping me pack my last night in Australia JUST TURNED THIS WHOLE CONTINENT UPSIDE DOWN but anyway we having fun thank God for the opportunity to travel the world and change it.. be with me through every battle and Ik I’ll win.. AMEN. Great things coming y’all 999???? STILL ROCKING POLO DRAWERS HOE

O postare distribuită de Juice WRLD 9 9 9 (@juicewrld999) peNov 30, 2019 la 5:38 PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel