Ultimele noutăți pe piața transferurilor la o lună de la închiderea perioadei de mercato
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Tembela Bohle - Pexels
Foto: Tembela Bohle - Pexels
Piața de transferuri este închisă de o lună, dar surprizele și negocierile nu s-au încheiat. Man United așteaptă deciziile lui Pogba și Bruno Fernandez, Dybala e la un pas de a semna un nou contract, iar Koeman are probleme tot mai mari la Barcelona, care pregătește un nou contract pentru Ansu Fati.

Jurnalistul Fabrizio Romano a făcut un rezumat al negocierilor importante din fotbalul mondial, publicat de benchwarmers.ie

Manchester United așteaptă decizia finală a lui Paul Pogba. Noul contract a fost deja propus de luni de zile. Paul trebuie să ia o decizie personală și nu doar una economică împreună cu agentul său Mino Raiola. Să semneze un nou contract, pe o perioadă mai lungă, cu Man United, sau să încerce o altă experiență? Pogba adoră atmosfera creată în club în ultimele luni, dar nu a dat încă un răspuns. Clubul va insista și speră să poată prelungi acordul în curând.

Desigur, optimismul este mult mai mare pe frontul Bruno Fernandes. Discuțiile cu agentul său au început în prima săptămână din iulie, iar Manchester United știe că reînnoirea contractului său este esențială. Bruno este mai mult decât un lider, atât pe teren, cât și în afara lui. De aceea, clubul negociază un nou contract pe termen lung pentru a-l recompensa, știind că portughezul este foarte fericit pe Old Trafford.

Pe de altă parte, la finalul sezonului, André Onana, portarul lui Ajax, ar putea fi liber de contract, acesta declarând că ia în considerare și posibilitatea de a-și reînnoi contractul, pentru a ajuta clubul. "Totul este negociabil", a fost răspunsul său.

Inter negociază de luni de zile pentru a-l cumpăra. El este prima țintă ca nou portar, pentru iunie 2022, ca jucător liber. Pe de altă parte, AC Milan, care așteaptă răspunsuri definitive în dialogurile cu Franck Kessié, știe că există mari șanse să-l piardă pe Alessio Romagnoli la finalul contractului său din iunie anul viitor.

Starul lui Juventus, Paulo Dybala, este la un pas de a semna noul contract până în 2025. După lungi negocieri, fără a se ajunge la un acord, acum părțile sunt cu adevărat aproape de a pecetlui înțelegerea. Lipsesc încă unele detalii, dar Dybala este gata să spună da, iar Juventus vrea să pună capăt acestei saga.

Real Madrid îl va declara pe starul brazilian Vinicius Junior de neatins: Carlo Ancelotti îl iubește, președintele Florentino Perez îl consideră o bijuterie pentru prezent și viitor. De aceea, deși a fost singurul jucător pe placul lui PSG în dialogul pentru Kylian Mbappé, nu a fost inclus în nicio negociere, fiindcă este de neatins pentru Real Madrid. Contractul său ar putea deveni un subiect fierbinte în lunile următoare, cu siguranță clubul vrea să-l păstreze pe Vinicius pentru mulți ani.

La Barcelona, discuțiile privind viitorul sunt în plină desfășurare. Viitorul lui Ronald Koeman este incert, în ciuda ultimului rezultat, împotriva lui levante. Situația este foarte tensionată în jurul managerului Barcelonei, clubul luând în calcul să îl concedieze după ce îi va găsi un înlocuitor. Un nou manager va trebui să se mneze pe termen lung și să facă parte dintr-un proiect, nu o soluție pentru câteva luni.

De aceea, președintele Laporta așteaptă, Xavi și Roberto Martinez sunt cei doi candidați principali.

Tot în curtea catalanilor se pregătesc negocierile cu Fati Ansu, care a revenit duminică cu un gol și pe care specialiștii îl consideră noul Messi, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel