Ultimele zile ale Prințului Philip. Scria scrisori și ieșea în grădină
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Ultimele zile ale Prințului Philip. Scria scrisori și ieșea în grădină  /  Sursă foto: Instagram Royal Family
Ultimele zile ale Prințului Philip. Scria scrisori și ieșea în grădină / Sursă foto: Instagram Royal Family
Prințul Philip și-a petrecut ultimele zile dormind, potrivit unor noi informații, dar când era treaz el ieșea la soare alături de Regina Elisabeta.

Conform ultimelor informații, în zilele premergătoare decesului, Prințul Philip și-a petrecut cea mai mare parte a timpului dormind. Totuși, când se trezea, acesta ieșea în grădină alături de Regina Elisabeta, fiind îmbrăcat la 4 ace, cu pantaloni călcați, cămașă și pantofi. Avea picioarele acoperite cu o pătură. Acesta a insistat să își petreacă ultimele zile din viață și să moară în propria sa locuință.

„Au existat momente când era foarte lucid și vesel. Ocazional, accepta să fie plimbat într-un scaun cu rotile, dar personalul era foarte precaut să sugereze acest lucru”, chiar în ultima perioadă, a scris Richard Kay, redactor la Daily Mail. De asemenea, la începutul acestei săptămâni, Prințul Philip scria și citea scrisori. 

În ultima zi de viață, vineri, Prințul Philip a mâncat puțin, potrivit raportului lui Kay și a refuzat tava cu ceai de dimineață de la ora 7:30. De asemenea, a refuzat și celelalte tăvi cu mâncare ce i-au fost aduse de personalul Casei Regale, notează NewYorkPost.

VEZI ȘI   -  Prințul Philip, Duce de Edinburgh, a murit. Era soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel