Ultimul episod The Blacklist va fi pe jumătate animat din cauza coronavirusului
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 06 mai, 14:27 | Film

Foto: The Verge

The Blacklist, serialul produs de NBC care este disponibil și pe Netflix, va avea un final de sezon inedit din cauza încetării producției din studiouri cauzată de coronavirus.

The Blacklist, serialul produs de NBC care este disponibil și pe Netflix, va avea un final de sezon inedit din cauza încetării producției din studiouri cauzată de coronavirus, conform The Verge. Astfel, scriitorii și producătorii show-ului vor folosi un episod special pe jumătate real, pe jumătate animat, săptămâna viitoare.

Animația va fi de tipul benzilor desenate, transmite publicația Variety. Bazându-ne pe imaginea primită, se pare că episodul va fi similar cu filmele precum Sin City, care folosesc un stil similar. Componenta animată va incorpora filmările deja realizate, iar actorii principali James Spader și Megan Boone vor înregistra de acasă vocile.

Data de lansare

 

Chiar dacă The Blacklist este cel mai recent show care găsește o rezolvare inedită a restricțiilor care nu mai permit filmările fizice, nu a fost și primul.

Ultimul episod din cel de-al șaptelea sezon The Blacklist va fi disponibil vineri, 15 mai, iar pe Netflix va apărea duminică, pe 17 ani. Penultimul episod apare pe 8 mai, iar pe Netflix va putea vizionat duminica aceasta, pe 10 mai.

Te-ar putea interesa și ....
Film Vezi toate articolele
Crossuri parteneri