Un actor a tăiat un copil într-o “casă bântuită” din SUA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un actor a înjunghiat un copil într-o “casă bântuită” din SUA / Foto: Pixabay
Un actor a înjunghiat un copil într-o “casă bântuită” din SUA / Foto: Pixabay
Un actor a înjunghiat un băiețel într-o “casă bântuită” din SUA.

Un actor a înjunghiat un băiețel de 11 ani. Copilul abia începuse aventura în “casa bântuită”, o locație populară în orașul Berea, statul american Kentucky, când un actor, care manevra un cuțit adevărat, a încercat să-l sperie, dar l-a lovit și l-a tăiat la picior, scrie CNN. Incidentul a avut loc în data de 18 septembrie.

“S-a apropiat de fiul meu cu cuțitul în mână. Probabil actorul a intenționat să-l sperie, numai că fiul meu i-a răspuns: ‘E fals. Nu mi-e frică!’”, a povestit mama băiatului, Karen Bednarski.

VEZI ȘI: Bărbat înjunghiat în piept de iubita sa pe peronul unei gări din Reșița

Copilul și-a reluat traseul. “Nu am vrut să fac o scenă”

Angajatul “casei bântuite” a încercat să simuleze o lovitură, doar că din greșeală a lovit sandalele copilului și l-a tăiat la degetul mare al piciorului drept. Băiatul a fost transportat imediat la o ambulanță din zonă, unde un medic i-a dezinfectat rana. Mama copilului a refuzat îngrijiri medicale suplimentare pentru fiul ei. După ce acesta a primit ajutor din partea medicilor, băiatul și mama lui au reluat traseul prin casa groazei.

“Nu am vrut să fac o scenă”, a spus Karen Bednarski. Operatorul “casei bântuite” a menționat că actorilor nu li se permite să poarte arme reale, ci doar recuzită din cauciuc și spumă.

“A făcut ceva ce nu trebuia să facă. Nu tolerăm așa ceva. Le-am actualizat biletele clienților. Ei au trecut prin toate casele de groază și când au terminat toate traseele au spus că s-au distrat. Angajatul a stat lângă băiat tot timpul și l-a ajutat să-și scoată pantoful. A fost un accident ”, a transmis administratorul.

Actorul în vârstă de 22 de ani a fost acuzat de agresiune din neglijență și este acum cercetat de polițiști.

VEZI ȘI: O femeie și-a ucis iubitul după ce l-a lovit cu TELEFONUL în cap

Două fetițe, în stare gravă după ce un castel gonflabil a explodat

Un alt incident nefericit s-a produs într-un parc de distracții din Rusia, în luna iulie. Atunci două fetițe în vârstă de trei și patru ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce castelul gonflabil în care se jucau a explodat și le-a aruncat șapte metri în aer. Anna, fetița de trei ani, a suferit o contuzie și o fractură a coloanei vertebrale, iar Vika, în vârstă de patru ani, a suferit fractură a craniului, dar și răni la plămâni și abdomen. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel