Un adolescent s-a trezit din comă după 1 an. NU știa că este PANDEMIE, deși în timpul spitalizării a fost infectat de două ori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Caz ieșit din comun. Un adolescent care a stat în comă timp de un an de zile nu știa că este pandemie atunci când s-a trezit, deși a fost infectat cu Sars-Cov-2 de două ori.

Joseph Flavill, în vârstă de 19 ani, a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba lângă casa sa din Tutbury, Staffordshire, pe 1 martie 2020. Se întâmpla cu trei săptămâni înainte de primul lockdown din Marea Britanie, scrie Daily Mail. De atunci a petrecut aproape 11 luni în comă. În perioada spitalizării, Joseph a fost și infectat cu Sars-Cov-2, de două ori. Totuși, atunci când s-a trezit, acesta nu și-a amintit de faptul că în toată lumea este pandemie. 

După accident, tânărul a fost dus de urgență la Spitalul General Leicester, unde a petrecut șase luni în comă, înainte de a fi mutat la Adderley Green, un centru de reabilitare neurologică din Stoke-on-Trent, în urmă cu patru luni. Acum adolescentul se recuperează, reușind să deschidă ochii și să-și miște membrele. El comunică cu familia clipind și zâmbind, dar din cauza restricțiilor, o poate face doar prin intermediul FaceTime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel