Un ambulanțier din Brașov s-a aruncat în fața trenului după ce a luat bani de la cămătari și nu i-a mai putut da înapoi
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un ambulanțier s-a aruncat în fața trenului după ce a luat bani de la cămătari și nu i-a mai putut da înapoi / Foto: Pixabay
Un ambulanțier s-a aruncat în fața trenului după ce a luat bani de la cămătari și nu i-a mai putut da înapoi / Foto: Pixabay
Un ambulanțier din Brașov s-a aruncat în fața trenului după ce a luat bani de la cămătari și nu i-a mai putut da înapoi.

Tragedie pe calea ferată. Un bărbat a fost accidentat mortal de către un tren. Cumplitul incident s-a petrecut joi dimineața, în jurul orei 6:50, la Brașov, scrie Realitatea de Brașov.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov au stabilit faptul că trenul de persoane IR 16030, care circula pe magistrala CF 300, la km CF168, a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 43 ani.

Cadavrul acestuia a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală (SJML) Brașov în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul.

Motivul pentru care a recurs la acest gest disperat

Bărbatul de 43 de ani lucra la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov şi joi ar fi trebuit să meargă la muncă. Motivul pentru care ar fi recurs la acest gest disperat sunt niște datorii mari pe care le-ar avea la cămătari, potrivit Pro TV. Bărbatul ar fi luat bani cu împrumut și nu ar mai fi avut de unde să îi dea înapoi. 

Colegii spun că în ultimele zile nu ar fi avut un comportament diferit, care să le dea ceva de bănuit. Totuşi, câţiva apropiaţi povestesc că avea mari datorii din cauza jocurilor de noroc. Totul  s-a petrecut în văzul celor care aşteptau trenul. Un martor a povestit că omul s-ar fi repezit în ultima clipă în faţa locomotivei. 

Ambulanțier din Suceava, condamnat pentru o alcoolemie apropiată de comă

Un șofer de ambulanță sucevean a fost oprit de polițiști, pe drumul de întoarcere spre casă, după ce adusese un pacient la Iași. Depistat cu o alcoolemie aproape de comă, a primit doar o pedeapsă cu suspendare în primă instanță, neavând antecedente penale.

Cristian P., șofer al Serviciului de Ambulanță Suceava, a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare, cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de doi ani și șase luni. De asemenea, judecătorii din Pașcani i-au interzis ambulanțierului dreptul de a conduce pe o durată de cinci ani. Sentința nu este definitivă. Mai multe informații găsești AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel