Un băieţel de 3 ani a supravieţuit miraculos, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video: Youtube
Captură video: Youtube
Un băieţel în vârstă de 3 ani a supravieţuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul 5.

Un băieţel în vârstă de 3 ani s-a ales doar cu un picior rupt, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din New York, SUA, scrie Mirror

Jose se afla acasă, împreună cu mama sa, sora și mătușa. Într-un moment de neatenţie, băieţelul, care suferă de sindromul Down, s-a aplecat peste fereastra balconului şi a căzut în gol de la etajul 5. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în apropiere. În imaginile video se vede cum Jose încearcă singur să se ridice de jos, dar din cauza piciorului rupt cade înapoi. Pare în regulă, se mișcă, dar se ține de piciorul rănit. În scurt timp spre el vin mai mulți oameni pentru a-l ajuta. Un bărbat îl ia în brațe, iar o femeie sună la ambulanță. Nu durează mult și la fața locului ajung medicii care îl preiau pe copil.

„El doar se uita la noi surprins. Nu plângea. Părea doar speriat, de parcă ne întreba ce s-a întâmplat”, a declarat mătuşa copilului.

Rudele copilului copilului au explicat că acesta ar fi împins o bucată de carton aşezată în dreptul aerului condiţionat şi ar fi alunecat prin spaţiul rămas. Nici mama, nici mătuşa nu şi-au dat însă seama de absenţa lui. La un moment dat, un vecin le-a bătut puternic în uşă și le-a anunțat că micuțul a căzut de la etajul 5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel