Un bar din Israel, devenit centru de imunizare, oferă oamenilor băuturi gratis în schimbul vaccinării COVID-19
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un bar din Israel, devenit centru de imunizare, oferă oamenilor băuturi gratis în schimbul vaccinării COVID-19  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixbay
Un bar din Israel, devenit centru de imunizare, oferă oamenilor băuturi gratis în schimbul vaccinării COVID-19 / Foto cu caracter ilustrativ: Pixbay
Un bar din Israel oferă oamenilor băutură gratis în schimbul vaccănării COVID-19.

Un bar din Tel Aviv a găsit o metodă inedită pentru a-i face pe locuitori să se vaccineze împotriva COVID. Pub-ul a devenit joi centru de vaccinare, iar oamenii care calcă pragul locației pentru a se imuniza împotriva virusului primesc la pachet câteva băuturi care nu conțin alcool, potrivit Reuters.

Aproximativ 43% dintre oamenii din Israel, țară cu o populație de aproximativ 9 milioane de locuitori, s-au vaccinat împotriva COVID cu serul de la Pfizer, în cadrul campaniei de imunizare.

Cu toate astea, Ministerul Sănătății se teme că numărul de cetățeni care merg să se vaccineze poate scădea, iar asta ar îngreuna procesul de redeschidere a economiei din Israel. Astfel că un bar din Tel Aviv, în parteneriat cu municipalitatea, a venit cu o soluție care încurajează oamenii să se vaccineze în continuare anti-COVID.

În prezent, barurile și restaurantele din Israel sunt închise, în urma celui de-al treilea lockdown, iar restricțiile urmează să fie ridicate treptat începând de duminică.

Barul Jenia și-a deschis însă ușile pentru oamenii care vor să fie imunizați anti-COVID și care beneficiază de o ofertă: pe lângă serul salvator, locuitorii din Tel Aviv primesc pentru acasă câteva băuturi care nu conțin alcool, precizează Publika.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel