Un bărbat a aflat că va primi o inimă nouă, în timp ce se pregătea de naşterea primului său copil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Un spaniol care avea nevoie de un transplant de inimă a aflat că a devenit disponibilă o inimă donatoare în timp ce se pregătea să asiste la naşterea primului său copil.

Bărbatul a fost supus operaţiei în timp ce soţia sa năştea, a anunţat vineri spitalul din Madrid unde a avut loc operaţia, potrivit AFP, citată de Agerpres.

"Când am intrat în operaţie, nu eram încă tată. Am vorbit cu soţia mea prin apel video şi ne-am urat amândoi succes. Când m-am trezit, am fost de două ori mulţumit ", a mărturisit Antonio Salvador, în vârstă de 39 de ani, citat într-un comunicat al spitalului Gregorio Marańón unde a fost operat la mijlocul lunii martie.

"Nu-mi venea să cred"

Deoarece bărbatul suferea de insuficienţă cardiacă ereditară, "transplantul era singura soluţie" pentru el, a precizat spitalul.

"A durat câteva minute până am luat decizia, pentru că însemna să lipsesc de la naşterea primului meu copil", a povestit Antonio.

"Nu-mi venea să cred că, după 10 ani de aşteptare pentru a avea un copil, aveam să primim cel mai minunat lucru din viaţa noastră, exact când Antonio primea viaţa de care avea nevoie. Fiul nostru Samuel a venit cu inima sub braţ pentru tatăl său", a declarat soţia sa, Ana María González, în vârstă de 44 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel