Un bărbat a fost dus la Psihiatrie, după ce și-a bătut prietenul în timpul unui joc de rummy
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ de Sindre Strøm de la Pexels
Foto ilustrativ de Sindre Strøm de la Pexels
Un bărbat a fost dus la Psihiatrie după ce și-a bătut prietenul în timpul unui joc de rummy ce s-a desfășurat într-un bar din orașul Săveni, județul Botoșani. 

Duminică seară, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din orașul Săveni, a solicitat sprijinul jandarmilor, reclamând că a fost lovit cu pumnii în timp ce juca rummy împreună cu câțiva prieteni într-un bar, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani. 

Un echipaj din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Jandarmi din localitate a intervenit în scurt timp și l-a imobilizat pe agresor, acesta manifestând comportament recalcitrant. El a refuzat să coopereze în vederea lămuririi circumstanțelor producerii incidentului.

„Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice fiind în cele din urmă internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati”, arată IJJ Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

VEZI ȘI: Bătaie în trafic, în centrul Capitalei. Doi șoferi au blocat o stradă întreagă - VIDEO

Vineri, a fost bătaie într-un sens giratoriu din Suceava

O altercație între doi șoferi a avut loc vineri, într-un sens giratoriu din Suceava, Doi șoferi s-au bătut, iar ulterior a fost descoperit faptul că unul dintre aceștia este polițist local cu atribuții pe linie rutieră, în prezent fiind făcute cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, scria stirisuceava.net

Conflictul a avut loc în intersecția cu sens giratoriu de la intersecția bulevardului George Enescu cu străzile Mărășești și Mărăști din municipiul Suceava, în zona Catedralei. Conducătorul unui autoturism a coborât din mașină și a cerut socoteală unui alt șofer, după ce ambii nu au putut să se hotărască cine are prioritate într-o intersecție. 

S-au bătut, împins și scuipat

Șoferul celei de-a doua mașini, îmbrăcat în haine închise la culoare, este agentul de poliție locală Doru C., care are atribuții pe linie de circulație rutieră. În imaginile video se poate vedea că inițial, polițistul local este cel agresat de un alt conducător recalcitrant, însă ulterior, după ce polițistul coboară din mașină, îl lovește pe celălalt șofer cu piciorul, apoi cade la pământ. După această scenă violentă, cei doi bărbați se scuipă reciproc. 

Cel care a sesizat producerea evenimentului a fost polițistul, în momentul de face Inspectoratul de Poliție Județean Suceava face cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. (Citește mai mult AICI.)

VEZI ȘI: Tânăr de 23 de ani din Capitală, prins la volan după ce a consumat 4 feluri de droguri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel