Un bărbat a murit după ce a fost strivit de o ţeavă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Un bărbat de 60 de ani şi-a pierdut viaţa, vineri după-amiază, pe un şantier din comuna Toteşti, judeţul Hunedoara, unde se lucrează la o magistrală de gaze naturale, victima fiind strivită de o ţeavă de mari dimensiuni ce era manevrată de un utilaj.

'Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara s-a deplasat la locul accidentului de muncă, constatând că victima era decedată din cauza politraumatismelor severe suferite. 'Echipajul SAJ de la Haţeg, ajuns la faţa locului, a găsit un bărbat decedat, cu politraumatism sever, multiple leziuni la nivelul capului şi membrelor inferioare, prins sub o ţeavă de mari dimensiuni', a arătat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

În cauză a fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara pentru a efectua cercetările stabilite de lege, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel