Un bărbat a murit în trenul Iași - București, în timp ce soția sa credea că doarme
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ tren / Andrada Oană
Foto ilustrativ tren / Andrada Oană
Un bărbat a murit în tren, în timp ce soția sa credea că doarme.

Un bărbat de 57 de ani a murit în tren, miercuri, în timp ce soția sa credea că a adormit. Șeful de tren a sunat la 112, dar medicul de pe ambulanță, care a așteptat pe peronul gării din Bârlad, nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului.

O ambulanță a fost solicitată să intervină, miercuri, în trenul accelerat Iași - București pentru un bărbat în vârstă de 57 de ani, inconștient pe o banchetă, trenul urmând să oprească în gara Bârlad, anunță Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui, potrivit Mediafax.

Apelul a fost făcut de șeful de tren.

„A fost trimisă o ambulanță C2 din substația Bârlad pe peronul gării. Pacientul a fost găsit decedat cu semnele morții deja instalate, motiv pentru care medicul a declarat decesul”, arată cei de la Ambulanța Vaslui.

„Bărbatul era însoțit de soție, care, se pare că nu și-a dat seama ce se întâmplă cu el.”, potrivit SJA Vaslui.

Tot în Vaslui: 

Un tânăr care abia a luat permisul, surprins de radar cu 140 km/h

În cadrul acțiunii derulate pentru depistarea conducătorilor de vehicule/autovehicule care încalcă regimul legal de viteză, în data 24/25 iulie 2021, în intervalul 22.00 – 06.00, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, județul Vaslui, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h, au fost depistați si înregistrați cu aparatul radar doi conducători auto din județul Vaslui, care se deplasau cu viteze cuprinse între 139 si 141 km/h, pe direcția de deplasare Muntenii de Jos – Vaslui.

Cei doi bărbați în vârsta de 18, respectiv 21 de ani, au fost sancționați contravențional cu amenzi în cuantum total de 4.350 lei. Complementar, celor doi conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

„Pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație, polițiștii le recomandă participanților la trafic sã adopte o conduită preventivă, să respecte cu strictețe regulile de circulație și să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum”, a mai precizat reprezentatul IPJ Vaslui, potrivit VremeaNoua. (Știrea, AICI.)

VEZI ȘI: Hoț din Vaslui, prins de polițiști după ce a făcut pe el în apartamentul pe care îl jefuia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel