Un bărbat a supraviețuit 18 zile într-o pădure australiană, mâncând ciuperci și bând apă de baraj
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Bărbatul s-a pierdut într-o pădure și a supraviețuit mâncând ciuperci
Bărbatul s-a pierdut într-o pădure și a supraviețuit mâncând ciuperci
Un bărbat care a fost dat dispărut timp de două săptămâni și jumătate într-o pădure australiană a fost găsit în viață, după ce a supraviețuit mâncând ciuperci și bând apă dintr-un baraj.

Conform CNN, poliția a inițiat o căutare amplă a bărbatului, numit Robert Weber, care fusese văzut ultima dată în preajma unui hotel din Kilkivan, Queensland, pe 6 ianuarie. Autoritățile au căutat peste tot în zonă, atât în păduri și pe lângă baraje cât și pe malurile râurilor și pe dealurile abrupte. Operațiunea a luat capăt după o săptămână.

Bărbatul de 58 de ani a fost descoperit duminică dimineața, la 18 zile de la dispariție, de un localnic care l-a zărit în apropierea unui baraj. El a spus că s-a pierdut după ce a încercat să evite traficul. „Ajungeam acasă în seara aceea. Era trafic bară la bară, așa că am făcut dreapta și m-am dus spre munte și am coborât pe cealaltă parte. Am luat o decizie de moment și am plătit 18 zile pentru ea”. Trei zile a stat Weber în mașină cu câinele său, după ce aceasta s-a stricat, iar după trei zile a părăsit vehiculul fiindcă a rămas fără apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel