Un bărbat din Argeş şi-a găsit mama înecată în fântână. „Spunea mai mereu că singurătatea o omoară"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video ProTV
Captură video ProTV
Descoperire macabră în judeţul Argeş. Un bărbat şi-a găsit mama fără suflare în fântâna din gospodărie.

Femeia în vârstă de 76 de ani locuia singură şi suferea o depresie, spun apropiaţii ei. Deși pare a fi vorba despre o sinucidere, anchetatorii iau în calcul și varianta unei morți accidentale, scrie ProTv.ro. Vecinii spun că femeia era văduvă, iar în ultima vreme au văzut-o tot mai abătută, plângându-se adesea de singurătate. Din acest motiv rudele o vizitau cât de des puteau. Astăzi, a venit la ea unul dintre fii săi care a rămas înmărmurit atunci când au intrat în curte și i-au găsit lucrurile lângă fântână. 

„Era singură acolo în casă şi mă gândesc că o fi luat-o gândurile astea de singurătate. Seara, ea tot timpul umbla pe drum. Parcă îi era urât să stea singură în casă. I s-o fi luat”, a povestit una dintre vecinele femeii.

„Spunea mai mereu că singurătatea o omoară, nu mai putea. Şi pierderea soţului. Copiii veneau, o ajutau, în special băiatul care rămâne în casă.”, a spus o altă vecină.

Deși la fața locului au intervenit echipaje de pompieri și ambulanță, femeia nu a mai putut fi salvată. Potrivit medicilor, își pierduse viața de aproape 3-4 ore. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel