Un bărbat din Brăila l-a călcat cu mașina pe cel care i-ar fi înjunghiat fratele
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ de Free-Photos de la Pixabay
Un bărbat din Brăila l-a călcat cu mașina, intenționat, pe cel care i-ar fi înjunghiat fratele. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Momentul în care un bărbat a lovit intenționat cu mașina un tânăr aflat la marginea șoselei a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta din urmă l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului. 

În imagini se observă cum un tânăr de 29 de ani, care stătea în afara părții carosabile, a fost spulberat de mașină, cu toate că a încercat să se ferească. 

Șoferul de 36 de ani nu a consumat băuturi alcoolice, potrivit Poliției, ci ar fi vrut să se răzbune pe tânăr. Bărbatul de 29 de ani l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului, cu puțin timp înainte, în apropierea unei frizerii de pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, scrie debraila.ro.

Tânărul înjunghiat și cel lovit au fost transportați la spital. Șoferul de 36 de ani a ajuns la sediul Poliției, la audieri. 

Momentul poate fi urmărit AICI. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional.

CITEȘTE ȘI: Un jandarm a tras cu pistolul unui polițist, în sediul Poliției Orașului Însurăței

VEZI ȘI: Un bărbat din India s-a răzbunat pe un șarpe veninos mușcându-l, după ce acesta îl atacase

Un bărbat  din India a fost mușcat de un șarpe veninos. În semn de răzbunare, individul a muşcat şi el reptila, iar aceasta a murit, scrie The Independent.

Kishore Badra, din satul Gambharipatia din districtul Jajpur, în estul statului indian Odisha, se întorcea acasă de la muncă, atunci când un şarpe l-a muşcat de picior. În loc să fugă imediat la medic sau să sune la ambulanță, bărbatul a decis să se „răzbune” şi a prins şarpele, după care l-a muşcat în mod repetat, până l-a omorât.

„Ceva m-a muşcat de picior în timp ce mă întorceam acasă, pe jos. Mi-am aprins lanterna şi am descoperit că era un şarpe krait veninos”, a declarat bărbatul pentru agenţia de presă Press Trust of India.

„Pentru a mă răzbuna, am luat şarpele în mâini şi l-am muşcat în mod repetat, omorând vipera pe loc. Chiar dacă am mușcat un krait otrăvitor, nu am avut nicio problemă. M-am dus la un vraci localnic, care locuiește în apropierea satului, și m-am vindecat.”, a mai povestit bărbatul. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel