Un bărbat din Dej s-a sinucis după ce a provocat un accident rutier
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Dej s-a sinucis după ce a provocat un accident rutier / Foto: Pixabay
Un bărbat din Dej s-a sinucis după ce a provocat un accident rutier / Foto: Pixabay
Un bărbat din Dej s-a sinucis după ce a provocat un accident rutier.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Dej s-a sinucis, la două săptămâni după ce a provocat un accident, scrie Dejeanul.ro. Acesta a fost găsit spânzurat, marți seara.

Accidentul a avut loc pe 12 iunie. Bărbatul a intrat cu autoturismul într-o mașină parcată. Din fericire, nu au existat victime, dar în urma testului cu aparatul etilotest s-a dovedit că bărbatul avea o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a întocmit dosar penal. Marți, reprezentanții IPJ CLUJ au transmis că bărbatul a fost găsit spânzurat într-o anexă din curtea casei sale.

“La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 18.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizaţi cu privire la faptul într-o anexă gospodărească din comuna Vad, a fost găsită o persoană decedată prin spânzurare. La faţa locului, s-a stabilit identitatea acestuia, un bărbat de 52 de ani, din comuna Vad.

În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii”, au transmis reprezentanții IPJ CLUJ.

Un bărbat din județul Prahova a fost găsit spânzurat în aceeași zi

Toto marți, 22 iunie, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost găsit spânzurat în localitatea Filipeștii de Târg din județul Prahova, scrie Realitatea.net. Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Florești au fost sesizați  luni, în jurul orei 10:00, despre faptul că un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost găsit spânzurat.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Decesul a fost declarat de către echipajul medical. Ulterior, cadavrul a fost transportat la SML Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Există și posibilitatea ca bărbatului să se fi sinucis. Totuși, rudele acestuia susțin că nu știu ca bărbatul să fi avut careva motive pentru a recurge la un asemenea gest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel