Un bărbat din Iași l-a luat la bătaie pe polițistul care l-a picat la examenul pentru permisul auto
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Iași l-a luat la bătaie pe polițistul care l-a picat la examenul pentru permisul auto / Foto: Pixabay
Un bărbat din Iași l-a luat la bătaie pe polițistul care l-a picat la examenul pentru permisul auto / Foto: Pixabay
Un ieșean l-a luat la bătaie pe polițistul care tocmai l-a picat la examenul pentru permisul auto.

Un bărbat din Iași a fost condamnat la o amendă penală după ce l-a agresat pe polițistul care tocmai îl picase la examenul auto, scrie Ziarul de Iași.  Incidentul a avut loc în iunie 2018.

Atunci, un agent șef adjunct de poliție a fost agresat de un candidat la examenul auto, după ce l-a picat. Noroc cu mai mulți martori din zonă, care au intervenit și au oprit conflictul.

De ce șoferul a picat examenul

Bărbatul nu a respectat un indicator ”Cedează trecerea” atunci când a intrat într-o intersecție, moment în care polițistul a apăsat pedala de frână și i-a cerut să tragă pe dreapta. pentru această greșeală, polițistul l-a picat la examen, numai că ieșeanul nu a fost de acord și a început să facă scandal. El a început să țipe și să-l amenințe cu moarte pe polițist, îndreptându-se către acesta cu pumnii ridicați.

Polițistul s-a ferit pentru a nu fi lovit. Conflictul a fost stins chiar de către șoferul căruia candidatul nu-i acordase prioritate în intersecție. Acesta a intervenit între polițist și agresor. Acum, judecătorii l-au condamnat pe candidatul agresor la o amendă penală de 6.000 de lei sau 200 de zile de închisoare în cazul neplății. Sentinţa nu este definitivă, cazul intrând pe rolul Curţii de Apel Iași.

O femeie încearcă de 30 de ani să obțină permisul de conducere, dar leșină înainte de examen

Isabelle Stedman, din Bedfordshire, Anglia, încearcă de 30 de ani să obțină permisul de conducere. A făcut peste 1.000 de ore de condus, dar nu și-a atins scopul final, dat fiind faptul că leșină mereu înainte să poată da examenul. 

Femeia a început lecțiile de condus când avea 17 ani și, de-a lungul anilor, a cheltuit peste 10.000 de lire sterline. Chiar și așa, nu a reușit niciodată să dea examenul pentru a-și obține permisul de conducere.

"Am învățat 30 de ani, dar când urc într-o mașină simt că nu am mai urcat niciodată în una și este terifiant", a declarat Isabelle Stedman, potrivit Lad Bible. "Sunt atât de copleșită încât creierul meu se oprește și îmi pierd cunoștința pentru câteva secunde. Iar sensurile giratorii sunt cele mai dificile. Când îmi revin suntem pe marginea drumului, deoarece instructorul este nevoit să preia volanul."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel