Un bărbat eliberat după ce și-a ucis gazda a furat o mașină și a avariat alte trei
Autor: Andrada Oana pe 14 apr, 18:34 | Justiție

Foto ilustrativ / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay

Un bărbat eliberat după ce și-a ucis gazda, s-a îmbătat, a furat o mașină și a avariat alte trei, în Constanța.

Un bărbat de 49 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost arestat preventiv după ce a furat un autoturism, s-a urcat beat la volan și a avariat trei mașini parcate. 

În decembrie 2020, Ioan George A. a fost eliberat condiționat, el fiind condamnat, în 2010, la 13 ani și 6 luni de închisoare pentru viol urmat de moartea victimei. Fapta a avut loc în 2008, când el avea deja o condamnare la activ. 

Pe 10 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, Ioan George A. a furat un autoturism parcat pe o stradă din comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța, pe care l-a pornit cu cheile din torpedou. După ce a condus aproximativ 10-15 metri, fără permis auto și aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a avariat alte trei autoturisme parcate pe stradă. 

Ioan George A. a fost depistat cu 2,63 g/l alcool pur în sânge la singura probă biologică recoltată.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, informează replicaonline.ro.

 

Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri